Huisartsenpraktijk Ritter & Kuipers

Griep- en pneumokokkenvaccinaties ´23/´24.

De griepvaccinaties voor het seizoen '23/'24 worden op donderdag 30 november tussen 14 en 17 uur op de praktijk geprikt. Hiervoor heeft u als u in aanmerking komt en u niet eerder heeft afgemeld een uitnodiging ontvangen. Ook iedereen die dit jaar een uitnodiging gaat/heeft ontvangen voor de Pneumokokken vaccinatie kan deze griepprik meteen ontvangen op de zelfde dag als de pneumokokkenprik. De prikdatum voor de pneumokokkenprik is op donderdag 23 november tussen 14 en 17 uur.

De griepvaccinaties voor het seizoen '23/'24 worden op donderdag 30 november van 14-17 uur gegeven aan iedereen die een oproep heeft gehad. Heeft u in het verleden aangegeven geen interesse te hebben in de griepprik, dan heeft u ook geen uitnodiging ontvangen! Wilt u deze uitnodiging voortaan weer wél ontvangen, dan kunt u dit aangeven bij onze assistente of via MijnGezondheid.net (Waar u online uw vragen kunt stellen in de vorm van een e-consult, afspraken kunt maken, uw recepten kunt herhalen en zelfs de 

samenvatting van uw dossier kunt inzien)

Informatie over de griepprik

Op donderdag 23 november van 14 tot 17 uur ontvangen mensen van 63 tot en met 66 jaar (geboren vanaf 1-1-1957 t/m 31-12-1960) een uitnodinging voor een gratis pneumokokkenprik. Deze prik werkt 5 jaar. 

Info over de pneumokokkenprik

Bent u verhinderd op de genoemde prikdata of wilt u uw prik eerder ontvangen, dan kunt u vanaf nu via de assistente een afspraak maken voor een andere datum. Eventueel kan u dan vandaag al geprikt worden en hoeft u dus niet eens te wachten tot 30 november!  

Ps: de Coronaprik wordt dit jaar niet meer door de huisarts verzorgd maar door de GGD. Hiervoor kunt u als u in aanmerking komt (Leeftijd of ook in aanmerking voor griepprik) een afspraak maken bij de GGD via www.planjeprik.nl of 010-4438031